HiPP ΒIO Zupka warzywna z indykiem po 5. miesiącu 190 g
Udostępnij na FacebookuProdukt z certyfikatem ekologicznym. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej - jeszcze wyższej niż wymagana przepisami prawa. hipp.pl/bio-od-pokolen - bez dodatku soli - naturalny, delikatny smak - kwas alfa-linolenowy (ALA) z grupy Omega-3 - ważny dla rozwoju mózgu i komórek nerwowych - zgodnie z przepisami prawa żywność dla niemowląt i małych dzieci nie zawiera substancji konserwujących i barwników - bez aromatów Zadbaj o zrównoważoną dietę oraz zdrowy tryb życia swojego dziecka.
1 szt - 0,190 kg
Kod kreskowy: 9062300111856
Dodatkowe informacje
Producent
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Climate-positive
HiPP aktywnie uczestniczy w ochronie klimatu:
z każdym słoiczkiem wspólnie zmniejszamy emisję CO₂.
hipp.pl/climate-positive
Składniki
*z rolnictwa ekologicznego
mąka ryżowa*
pasternak*
ziemniaki*
cebula*
woda
marchew*
olej rzepakowy* 1,4 %
mięso z indyka* 8,0 %
natka pietruszki*
Zawartość warzyw: 61 %
Tekst dotyczący alergenów
Produkt bezglutenowy
Marka
HiPP
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Zupka warzywna z indykiem. Produkt utrwalony termicznie - sterylizowany.
Cechy
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp
Opis produktu
Produkt z certyfikatem ekologicznym. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej - jeszcze wyższej niż wymagana przepisami prawa.
hipp.pl/bio-od-pokolen
- bez dodatku soli - naturalny, delikatny smak
- kwas alfa-linolenowy (ALA) z grupy Omega-3 - ważny dla rozwoju mózgu i komórek nerwowych
- zgodnie z przepisami prawa żywność dla niemowląt i małych dzieci nie zawiera substancji konserwujących i barwników
- bez aromatów
Zadbaj o zrównoważoną dietę oraz zdrowy tryb życia swojego dziecka.
O marce
HiPP
BIO od pokoleń
Climate-positive
HiPP aktywnie uczestniczy w ochronie klimatu:
z każdym słoiczkiem wspólnie zmniejszamy emisję CO₂.
hipp.pl/climate-positive
Pozostałe informacje
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - HU-ÖKO-01 rolnictwo UE/spoza UE
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Sposób użycia:
Zupka stanowi część pełnego posiłku. Otwarty słoiczek z całą zawartością lub odpowiednią porcję przełożoną do miseczki podgrzej w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej, wymieszaj i sprawdź temperaturę. Pozostałą, niepodgrzaną zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj następnego dnia. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka.
Jakość tego produktu w momencie opuszczania zakładu produkcyjnego była bez zarzutu - przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku.
Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej.
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Wyprodukowano dla
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa,
www.hipp.pl
Adres zwrotny
HiPP Polska Sp. z o.o.,
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa,
www.hipp.pl
Kontakt
HiPP Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Giełdowa 1,
01-211 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 62
Wysokość na półce - 92
Szerokość na półce - 62
Waga od dostawcy
Waga brutto - 298
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 62
Wysokość - 92
Głębokość - 62
Informacje dot. stylu życia
Organiczne
Bezglutenowy
Bez dodatku soli
Dodatki
Flavours - Nie zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Colours - Nie zawiera
Kraj
Country of Origin - Produkt UE
Adres internetowy
www.hipp.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 190 g (1 porcja) |
---|---|---|
wartość energetyczna (kJ/kcal) | 247/59 | 469/112 |
tłuszcz, w tym | 2,3 g | 4,4 g |
- kwasy nasycone | 0,4 g | 0,8 g |
- kwasy jednonienasycone | 1,2 g | 2,3 g |
- kwasy wielonienasycone | 0,7 g | 1,3 g |
węglowodany | 6,5 g | 12,4 g |
- w tym cukry | 1,7 g | 3,2 g |
białko | 2,3 g | 4,4 g |
sól¹ | 0,05 g | 0,10 g |
sód | 0,02 g | 0,4 g |
Inne | ||
kwas alfa-linolenowy (Omega-3) | 0,10 g | 0,19 g |
¹zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu |