Jamar Sos boloński 520 g
Udostępnij na FacebookuSos boloński Jamar to dodatek do dań rodem z Włoch, charakteryzujący się intensywnym smakiem pomidorów. Wzbogaci smak wielu potraw, szczególnie tych z makaronem.
1 szt - 0,520 kg
Kod kreskowy: 5906716203573
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
przyprawy
przecier pomidorowy (140 g pomidorów na 100 g produktu)
czosnek (0,5 %)
cukier
olej rzepakowy
skrobia modyfikowana
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
cebula (5 %)
bazylia (0,5 %)
sól
zioła
Marka
Jamar
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sos pomidorowy z warzywami. Produkt pasteryzowany.
Cechy
szybkie i łatwe danie
Opis produktu
Sos boloński Jamar to dodatek do dań rodem z Włoch, charakteryzujący się intensywnym smakiem pomidorów. Wzbogaci smak wielu potraw, szczególnie tych z makaronem.
Dodatkowe informacje
Siegnij po więcej inspiracji
facebook.com/JamarKochajEnergie
instagram.com/jamar_kochajenergie
Przygotowanie i stosowanie
Najlepiej spożywać po podgrzaniu, używając do dań z makaronem.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 25
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii podane na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 75
Wysokość - 159
Głębokość - 75
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp.j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl
Adres zwrotny
ZPS "JAMAR" Szczepaniak sp. j.
Albertów 69,
42-165 Lipie
www.jamar.pl
Adres kontaktowy
Albertów 69,
42-165 Lipie
Kontakt
ZPS "JAMAR" Szczepaniak sp. j.
O producencie
Jesteśmy uznanym w Polsce i Europie producentem przetworów warzywnych i owocowych. Od samego początku stawiamy na jakość i naturalny smak naszych produktów. Bogate doświadczenie rynkowe pozwala nam każdego dnia odpowiadać na zmieniające się potrzeby konsumentów. Mamy świadomość znaczenia jakości surowców, z których produkujemy nasze przetwory, dlatego stale rozwijamy naszą firmę.
Waga od dostawcy
Waga brutto - 796
Dodatki
Wzmacniacze smaku - Nie zawiera
Przepisy
Sprawdź nasz przepis na sos boloński z mięsem.
Składniki: olej do smażenia, 300 g mielonego mięsa wieprzowo-wołowego, sos boloński Jamar, 400 g min. makaronu, opcjonalnie ser do posypania lub świeże zioła.
Przygotowanie:
Smaż mięso 15 minut na mocnym ogniu. Dodaj sos i podgrzewaj całość kilka minut. Gotowy sos wyłóż na ugotowany makaron. Całość możesz posypać tartym serem lub świeżymi ziołami. Smacznego!
Adres internetowy
www.jamar.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Energia | 240 kJ / 57 kcal |
Tłuszcz | 0,7 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 9,3 g |
- w tym cukry | 8,0 g |
Błonnik | 2,4 g |
Białko | 1,7 g |
Sól | 1,2 g |