1 szt  - 0,200 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5902709123903                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
przyprawy 13% (w zmiennych proporcjach: kolendra, koper włoski, kmin rzymski, koperek, czosnek mielony, cebula mielona, pietruszka)
mąka z ciecierzycy (55%)
mielony suszony bób (30%)
sól
Marka
Jasmeen
Dodatkowe informacje
www.jasmeen.pl
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przyrządzania:
1. Wsyp zawartość 1 torebki do miski.
2. Dodaj 125 ml ciepłej wody, dobrze wymieszaj i odstaw na 30 min.
3. Za pomocą łyżeczki uformuj pastę falafelową w kulki. Smaż na głębokim, gorącym oleju. Odcedź olej i podawaj na gorąco.
Uwagi: każda torebka wystarczy na przygotowanie około 10 sztuk.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 132
Głębokość - 36
Wysokość - 161
Rodzaj opakowania
Typ - Karton
Adres producenta
LEVANT FOODS Sp. z o.o.
ul. Smoluchowskiego 11a
60-179 Poznań,
Poland
+48 61 886 66 00
info@levant.pl
www.levant.pl
Adres zwrotny
LEVANT FOODS Sp. z o.o.
ul. Smoluchowskiego 11a
60-179 Poznań,
Poland
+48 61 886 66 00
info@levant.pl
www.levant.pl
Kontakt
LEVANT FOODS Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Smoluchowskiego 11a
60-179 Poznań,
Poland
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Telefon kontaktowy
+48 61 886 66 00
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
2 x torebka 100 g. Porcja dla 3-4 osób (ok. 20 szt. falafeli)
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Email kontaktowy
info@levant.pl
Adres internetowy
www.levant.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1394,2 kJ / 333 kcal | 
| Tłuszcz w tym | 19 g | 
| - Kwasy nasycone | 2 g | 
| Węglowodany w tym | 32 g | 
| - Cukry | 0 g | 
| Błonnik | 0 g | 
| Białko | 10 g | 
| Sól | 0,7 g | 
