Jogurt bakoma pitny odporność pigwa ananas imbir
Udostępnij na FacebookuWspiera naturalną odporność organizmu 7 kultur bakterii - Streptococcus thermophilus - Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus - Bifidobacterium lactis - Lactobacillus johnsonii - Lactobacillus paracasei - Lactobacillus rhamnosus - Lactobacillus acidophilus Witamina B6, B12 i D pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Zrównoważona i różnorodna dieta stanowi element zdrowego stylu życia.
1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 5900197027284
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko,
cukier,
przecier z pigwy 0,5%,
przecier z ananasa 0,5%,
imbir w proszku 0,01%,
ekstrakt z kardamusa,
naturalne aromaty,
witaminy: B6, D, B12,
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus i L. acidophilus.
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od +2°C do +6°C.
Przygotowanie i stosowanie
Przed otwarciem wstrząsnąć.
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Polska
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 288 kJ / 68 kcal |
Tłuszcz | 1,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 11,4 g |
w tym cukry | 11,1 g |
Białko | 2,7 g |
Sól | 0,10 g |
Wit. B6 | 0,21 mg |
Wit. D | 0,85 µg |
Wit. B12 | 0,30 µg |
* RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | |
Opakowanie zawiera jedną porcję produktu. |