Kühne Ocet winny z białego wina 250 ml
Udostępnij na FacebookuOcet winny z białego wina powstaje na bazie winogron z Toskanii, którym zawdzięcza swój wytworny smak i szlachetny bukiet białego wina. Octy Kühne to: - blisko 300 lat tradycji w wytwarzaniu octu, - naturalna kwasowość i niepowtarzalny smak dzięki leżakowaniu w drewnianych beczkach. Polecany do wzbogacenia smaku sałatek, surówek, białych mięs i ryb, zup, galaret oraz marynat.
1 szt - 0,250 litr
Kod kreskowy: 4012200194225
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ocet winny z białego wina
przeciwutleniacz: pirosiarczyn potasu
Marka
Kühne
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ocet winny z białego wina. 6% kwasowości.
Cechy
nowe zamknięcie z dozownikiem
z bukietem winogron z Toskanii
wytworny
Opis produktu
Ocet winny z białego wina powstaje na bazie winogron z Toskanii, którym zawdzięcza swój wytworny smak i szlachetny bukiet białego wina.
Octy Kühne to:
- blisko 300 lat tradycji w wytwarzaniu octu,
- naturalna kwasowość i niepowtarzalny smak dzięki leżakowaniu w drewnianych beczkach.
Polecany do wzbogacenia smaku sałatek, surówek, białych mięs i ryb, zup, galaret oraz marynat.
Zalecenia dla alergików
Dwutlenek siarki / siarczyny - Zawiera
Przechowywanie
Produkt bezterminowy.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 58
Wysokość - 199
Głębokość - 58
Rodzaj opakowania
Typ - Glass Bottle
Adres producenta
Carl Kühne
22761 Hamburg
Germany
www.kuehne-international.com
Kuhne Polska Sp. z o.o.
ul. Orkana 65 b, c,
58-307 Wałbrzych
Tel.: 74 841 52 10,
fax: 74 843 50 13
www.kuehne.pl
Adres zwrotny
Kuhne Polska Sp. z o.o.
ul. Orkana 65 b, c,
58-307 Wałbrzych
Tel.: 74 841 52 10,
fax: 74 843 50 13
www.kuehne.pl
Kontakt
Kuhne Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Orkana 65 b, c,
58-307 Wałbrzych
Telefon kontaktowy
74 841 52 10
Adres internetowy
www.kuehne.pl
Numer fax
74 843 50 13
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 ml produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 115 kJ/27 kcal |
Tłuszcz | <0,1 g |
- Kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 1,0 g |
- Cukry | <0,1 g |
Błonnik | <0,1 g |
Białko | 0,2 g |
Sól | 0 g |