Develey Ketchup Premium classic 300 g
Udostępnij na FacebookuNiepowtarzalna kompozycja starannie dobranych pomidorów, słodzony nierafinowanym cukrem z trzciny cukrowej.
1 szt - 0,300 kg
Kod kreskowy: 5906425121427
Dodatkowe informacje
Producent
Develey
Develey
Trafny Wybór
Składniki
ocet spirytusowy
sól
cukier trzcinowy 20%
naturalny aromat goździków
koncentrat pomidorowy 70% (232 g pomidorów/100 g ketchupu)
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ketchup klasyczny łagodny.
Marka
Develey
Cechy
232 g pomidorów na 100 g ketchupu
z dodatkiem cukru trzcinowego
źródło potasu
bez dodatku: substancji zagęszczających, substancji konserwujących, wzmacniaczy smaku oraz innych dodatków „E"
produkt bezglutenowy i odpowiedni dla wegan
Opis produktu
Niepowtarzalna kompozycja starannie dobranych pomidorów, słodzony nierafinowanym cukrem z trzciny cukrowej.
O marce
Develey
Trafny Wybór
Zalecenia dla alergików
Gluten - Nie zawiera
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 102
Głębokość - 74
Szerokość - 74
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Develey Polska Sp. z o.o.
ul. Batalionu Platerówek 3
03-308 Warszawa
Adres zwrotny
Develey Polska Sp. z o.o.
ul. Batalionu Platerówek 3
03-308 Warszawa
www.develey.pl
Adres kontaktowy
ul. Batalionu Platerówek 3
03-308 Warszawa
Kontakt
Develey Polska Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
źródło potasu
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegan
Informacje o dodatkach: pozostały tekst
bez dodatku: substancji zagęszczających, substancji konserwujących, wzmacniaczy smaku oraz innych dodatków „E"
Adres internetowy
www.develey.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g: |
---|---|
energia: | 554 kJ/ 131 kcal |
tłuszcz: | <0,5 g |
w tym kwasy nasycone: | <0,1 g |
węglowodany: | 28 g |
w tym cukry: | 25 g |
białko: | 1,9 g |
sól: | 2,1 g |
Składniki mineralne | w 100 g: |
potas: | 500 mg (25%*) |
*Dzienne Referencyjne Wartości Spożycia składników mineralnych (dla osoby dorosłej). |