Kotlin Ketchup łagodny 60 % mniej kalorii 450 g
Udostępnij na FacebookuZmniejszona wartość energetyczna ze względu na wyeliminowanie dodatku cukrów.
1 szt - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5900385500148
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać seler.
Składniki
substancja słodząca - sukraloza
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
skrobia modyfikowana
naturalne aromaty
pomidory (160 g pomidorów zużyto na 100 g produktu)
przyprawy
ocet
sól
Marka
Kotlin
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ketchup łagodny 60 % mniej kalorii niż ketchupy z dodatkiem cukru. Zawiera substancję słodzącą. Pasteryzowany.
Cechy
100 % dojrzałych w słońcu pomidorów
60 % mniej kalorii niż ketchupy z dodatkiem cukru
bez konserwantów
bezglutenowy
bez substancji wzmacniających smak
Polska Marka
Opis produktu
Zmniejszona wartość energetyczna ze względu na wyeliminowanie dodatku cukrów.
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: / Numer partii produkcyjnej (L): patrz nadruk na zakrętce. Przed pierwszym użyciem odkręć zakrętkę i usuń folię ochronną. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 10 dni.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 91
Głębokość - 55
Wysokość - 177
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
MW FOOD Sp. z o.o.,
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice
Adres zwrotny
MW FOOD Sp. z o.o.,
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice
Adres kontaktowy
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice
Oświadczenia żywieniowe
60 % mniej kalorii niż ketchupy z dodatkiem cukru
Kontakt
MW FOOD Sp. z o.o.
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Substancje słodzące - Zawiera
Smaki / Aromaty - Zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Wzmacniacze smaku - Nie zawiera
Recykling - pozostały tekst
zakrętka/butelka - plastik/metal
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
energia | 189 kJ / 45 kcal |
tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
węglowodany | 8,2 g |
w tym cukry | 8,2 g |
białko | 1,4 g |
sól | 2,0 g |