1 kg 
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 2915021                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mięso indycze
mięso wieprzowe (100 g kiełbasy wyprodukowano ze 103 g mięsa indyczego i 25 g mięsa wieprzowego)
sól
przyprawy
błonnik PSZENNY bezglutenowy
regulator kwasowości: E262
maltodekstryna
glukoza
aromaty (zawierają MLEKO łącznie z LAKTOZĄ)
hydrolizat białka kukurydzianego
przeciwutleniacz: E316
barwniki: E155, E150d
aromat dymu wędzarniczego
substancja konserwująca: E250
osłonka jadalna: jelito wieprzowe
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, gorczycę, seler, soję.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: od +1°C do +7°C.
Biały nalot na osłonce kiełbasy jest naturalnym wynikiem procesu suszenia.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Adres producenta
Madej Wróbel Sp. z o.o.,
ul. Magazynowa 45,
41-700 Ruda Śląska
Adres zwrotny
Madej Wróbel Sp. z o.o.,
ul. Magazynowa 45,
41-700 Ruda Śląska
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1380 kJ/331 kcal | 
| Tłuszcz | 23 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,4 g | 
| Węglowodany | 3,1 g | 
| w tym cukry | 1,6 g | 
| białko | 26 g | 
| sól | 3,6 g | 
            
