Kiełbasa podkarpacka
Udostępnij na FacebookuKiełbasa średniorozdrobniona, wieprzowa, wędzona, parzona, w osłonce naturalnej. Mocne wędzenie i specjalna kompozycja przypraw nadają jej charakterystyczny, wyrazisty smak.
1 kg
Kod kreskowy: 20625
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mięso wieprzowe(85%),
woda,
sól,
krew wieprzowa,
stabilizatory: E450, E451, E452, E262,
glukoza,
dekstroza,
maltodekstryna,
wzmacniacz smaku E621,
przyprawy,
gorczyca,
ekstrakty przypraw,
przeciwutleniacz E316,
białko sojowe,
aromat,
aromat dymu wędzarniczego,
błonnik bambusowy,
substancja konserwująca E250,
osłonka wieprzowa jadalna.
Marka
Pamso
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Może zawierać gorczycę, seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą),
soję, jaja, zboża zawierające gluten.
Przechowywanie
Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze 0 - 6 °C.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Nazwa firmy: Zakłady Mięsne Pamso S.A.
Ulica: Żwirki i Wigury 19
Kod pocztowy i miasto: 95-200 Pabianice
Kraj: Polska
Adres zwrotny
Nazwa firmy: Zakłady Mięsne Pamso S.A.
Ulica: Żwirki i Wigury 19
Kod pocztowy i miasto: 95-200 Pabianice
Kraj: Polska
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1063 kJ/ 256 kcal |
Tłuszcze | 20,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 7,9 g |
Węglowodany | 1 g |
w tym cukry | 1 g |
Białko | 16,7 g |
Sól | 2,1 g |