Kiełbasa podkarpacka
Udostępnij na FacebookuKiełbasa średniorozdrobniona, wieprzowa, wędzona, parzona, w osłonce naturalnej. Mocne wędzenie i specjalna kompozycja przypraw nadają jej charakterystyczny, wyrazisty smak.
                            
                            1 kg 
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 20625                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mięso wieprzowe(85%), 
woda, 
sól, 
krew wieprzowa, 
stabilizatory: E450, E451, E452, E262, 
glukoza, 
dekstroza, 
maltodekstryna, 
wzmacniacz smaku E621, 
przyprawy, 
gorczyca, 
ekstrakty przypraw, 
przeciwutleniacz E316, 
białko sojowe, 
aromat, 
aromat dymu wędzarniczego, 
błonnik bambusowy, 
substancja konserwująca E250, 
osłonka wieprzowa jadalna.
Marka
Pamso
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Może zawierać gorczycę, seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą),
soję, jaja, zboża zawierające gluten.
Przechowywanie
Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze 0 - 6 °C.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Nazwa firmy: Zakłady Mięsne Pamso S.A.
Ulica: Żwirki i Wigury 19
Kod pocztowy i miasto: 95-200 Pabianice
Kraj: Polska
Adres zwrotny
Nazwa firmy: Zakłady Mięsne Pamso S.A.
Ulica: Żwirki i Wigury 19
Kod pocztowy i miasto: 95-200 Pabianice
Kraj: Polska
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1063 kJ/ 256 kcal | 
| Tłuszcze | 20,6 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe | 7,9 g | 
| Węglowodany | 1 g | 
| w tym cukry | 1 g | 
| Białko | 16,7 g | 
| Sól | 2,1 g | 
            
