Kinder Chocolate Batonik z mlecznej czekolady z nadzieniem mlecznym 150 g (12 sztuk)
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 4008400203829
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
masło odwodnione
mleko odtłuszczone w proszku (18 %)
wanilina
składniki mleka: 33 % - Składniki kakao: 13 %
cukier
czekolada mleczna 40 % (cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (soja), wanilina)
emulgator: lecytyny (soja)
olej palmowy
Marka
Kinder
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Batonik z mlecznej czekolady z nadzieniem mlecznym (60 %).
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najlepiej spożyć przed: data na boku opakowania.
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Kontakt
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 233
Głębokość na półce - 13
Wysokość na półce - 83
Waga od dostawcy
Waga brutto - 167
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 233
Wysokość - 83
Głębokość - 13
Kraj
Country of Origin - Niemcy
Telefon kontaktowy
Infolinia Ferrero Polska 801 550 550
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
12 batoników
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Email kontaktowy
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres internetowy
www.ferrero.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza Na 100 g | Wartość odżywcza Na batonik 12,5 g | %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (energia) (kJ/kcal) | 2360 / 566 | 296 / 71 | 4 |
Tłuszcz (g) | 35,0 | 4,4 | 6 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 22,6 | 2,8 | 14 |
Węglowodany (g) | 53,5 | 6,7 | 3 |
w tym cukry (g) | 53,3 | 6.7 | 7 |
Białko (g) | 8,7 | 1,1 | 2 |
Sól (g) | 0.313 | 0,039 | 1 |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal) |