Kinder Country Czekolada mleczna z nadzieniem mlecznym i zbożami 94 g (4 sztuki)
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,094 kg
Kod kreskowy: 8000500199985
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
czekolada MLECZNA 33,5 % (cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina)
ekspandowane ziarna zbóż 7,5 % (JĘCZMIEŃ, ryż, PSZENICA, PSZENICA (orkisz), gryka)
MLEKO odtłuszczone w proszku (18 %)
emulgator: lecytyny (SOJA)
cukier
wanilina
MASŁO odwodnione
olej palmowy
składniki mleka: 31 %
Marka
Kinder
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czekolada mleczna z nadzieniem mlecznym (59 %) i zbożami.
Dodatkowe informacje
Nie do sprzedaży jednostkowej.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Jęczmień - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Kontakt
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 13
Wysokość na półce - 102
Szerokość na półce - 205
Waga od dostawcy
Waga brutto - 104
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 13
Szerokość - 205
Wysokość - 102
Telefon kontaktowy
Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
4 Batony
Email kontaktowy
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres internetowy
www.ferrero.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza Baton 23,5 g | %* baton |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (energia) (kJ / kcal) | 2342 / 561 | 549 / 132 | 7 |
Tłuszcz (g) | 33,8 | 7,9 | 11 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 21,9 | 5,1 | 26 |
Węglowodany (g) | 54,9 | 12,9 | 5 |
w tym cukry (g) | 49,1 | 11,5 | 13 |
Białko (g) | 8,6 | 2 | 4 |
Sól (g) | 0,275 | 0,065 | 1 |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). |