1 szt - 0,085 kg
Kod kreskowy: 8000500392119
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
odwodniony tłuszcz MLECZNY
wanilina
Składniki mleka: 32 %
cukier
czekolada MLECZNA 45 % (cukier, MLEKO pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina)
MLEKO odtłuszczone w proszku (16,5 %)
emulgator: lecytyny (SOJA)
olej palmowy
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać zboża zawierające GLUTEN, JAJA, MIGDAŁY, ORZECHY LASKOWE i PISTACJE.
Marka
Kinder
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czekolada mleczna z mlecznym nadzieniem (55 %).
Zalecenia dla alergików
Pistacje/orzechy pistacjowe - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Soja - Zawiera
Orzechy laskowe - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Migdały - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Kontakt
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 51
Głębokość na półce - 96
Wysokość na półce - 185
Waga od dostawcy
Waga brutto - 95
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 51
Wysokość - 185
Głębokość - 96
Telefon kontaktowy
Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
minimum 15 sztuk
Email kontaktowy
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres internetowy
www.ferrero.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna (energia) (kJ / kcal) | 2333 / 559 |
Tłuszcz (g) | 34,5 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 22,4 |
Węglowodany (g) | 53,5 |
w tym cukry (g) | 53,0 |
Białko (g) | 8,3 |
Sól (g) | 0,356 |