kinder mleczna kanapka strawberry g28
Udostępnij na FacebookuBiszkopt z nadzieniem mlecznym (50,5%) i nadzieniem truskawkowym.
1 szt - 0,028 kg
Kod kreskowy: 80844983
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Biszkopt z nadzieniem mlecznym (50,5%) i nadzieniem truskawkowym.
Składniki
świeże pasteryzowane MLEKO 37 %, olej palmowy, cukier, nadzienie truskawkowe 14,5 % [koncentrat przecieru truskawkowego 40,5 %**, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, przecier z dzikich truskawek, koncentrat soku z czarnego bzu, substancja żelująca (pektyna), regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas jabłkowy), aromat ], mąka PSZENNA 10,5 %, odtłuszczone MLEKO 7 %, miód 3,5 %, całe JAJKA w proszku, MASŁO odwodnione, otręby PSZENNE, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje spulchniające (difosforan disodowy, wodorowęglan sodu, węglan amonu), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, aromaty. **Odpowiada 5,5% koncentratu przecieru truskawkowego w gotowym produkcie.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
0 - 7 °C
Nazwa producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,58 g |
Zawartość białek | 7,00 g |
Cukry | 37,70 g |
Zawartość węglowodanów | 43,60 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 13,10 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 21,60 g |
Wartość energetyczna kJ | 1671 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 400 kcal |
W porcji 28 g | |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 2 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 112 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 466 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 6 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 3,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 12,2 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,162 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 10,6 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 6 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 6 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 9 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 19 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 5 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 12 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 4 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 3 %RWS |