Knorr Barszcz czerwony ekspresowy 53 G
Udostępnij na FacebookuIdealny kolor i smak barszczu czerwonego uzyskasz, dodając Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr, który stworzyłem, łącząc zioła, przyprawy oraz buraki uprawiane z poszanowaniem natury - Piotr Murawski, szef kuchni Knorr.
1 szt - 0,053 kg
Kod kreskowy: 8712100466342
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Idealny kolor i smak barszczu czerwonego uzyskasz, dodając Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr, który stworzyłem, łącząc zioła, przyprawy oraz buraki uprawiane z poszanowaniem natury - Piotr Murawski, szef kuchni Knorr.
Składniki
cukier, maltodekstryna, sól, sok z buraków suszony^ (14%), tłuszcz palmowy, hydrolizowane białko roślinne, fruktoza, ekstrakt
drożdżowy, czosnek, ziele angielskie, pieprz, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: octany sodu; liść laurowy, majeranek, LAKTOZA,
zagęszczony sok z buraka, aromaty (w tym MLEKO, SELER).
Może zawierać: gluten (zboża) i jaja.
^z buraków uprawianych w sposób zrównoważony
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Temperatura przechowywania min - max
5 - 40 °C
Nazwa producenta
Unilever Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,93 g |
Zawartość białek | <0,5 |
Zawartość błonnika | <0,5 |
Cukry | 2,8 g |
Zawartość węglowodanów | 4,2 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | <0,5 |
Wartość energetyczna kJ | 84 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 20 kcal |
W porcji 180 ml | |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 151 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 36 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,7 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | <0,5 |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | <0,5 |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | <0,5 |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,4 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 7,6 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 2 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 2 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | <1 |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 2 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 6 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | <1 |
Zawartość soli (ogólnie) | 28 %RWS |