Koluś - Kremowa pasta kanapkowa ze szczypiorkiem 150 g; Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kole
Udostępnij na FacebookuKremowa pasta kanapkowa do smarowania pieczywa o wdzięcznej nazwie "Koluś" to znakomita alternatywa tradycyjnego masła. Jego konsystencja została stworzona tak, aby produkt lekko rozsmarowywał się na pieczywie zaraz po wyjęciu z lodówki.
1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5902495000273
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
Kremowa pasta kanapkowa do smarowania pieczywa o wdzięcznej nazwie "Koluś" to znakomita alternatywa tradycyjnego masła. Jego konsystencja została stworzona tak, aby produkt lekko rozsmarowywał się na pieczywie zaraz po wyjęciu z lodówki.
Składniki
śmietanka pasteryzowana, mleko odtłuszczone w proszku, sól kuchenna, szczypior liofilizowany, przyprawa szczypiorkowa (szczypior, cebula, czosnek, sól, dekstroza, naturalne ekstrakty pieprzu i papryki), naturalny aromat czosnkowy (serwatka w proszku (z mleka), sól, maltodekstryna ), substancje zagęszczające (skrobia modyfikowana ,pektyna, mączka chleba świętojańskiego, guma ksantynowa), białka mleka, aromat naturalny, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, kwas octowy, kwas fosforowy)
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
2 - 6 °C
Nazwa producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kole
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,94 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 2,4 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,8 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,2 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 23 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 33 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 1333 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 323 kcal/100g |