1 szt - 0,080 kg
Kod kreskowy: 5900056006368
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami
skrobia ziemniaczana
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy)
sól
substancja spulchniająca (węglan sodu)
cukier
mąka pszenna
żółtko jaja w proszku
serwatka w proszku
emulgator (lecytyny (z rzepaku))
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać soję, orzeszki arachidowe, migdały i inne orzechy, nasiona sezamu.
Marka
Kopernik
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Wiele przekładane kremem (74 %) o smaku cytrynowym.
Zalecenia dla alergików
Orzechy makadamia / Orzechy Queensland - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Orzechy laskowe - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Orzechy nerkowca - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Pistacje/orzechy pistacjowe - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Orzechy brazylijskie - Może zawierać
Orzechy włoskie - Może zawierać
Orzeszki pekan - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Migdały - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 34
Szerokość - 57
Wysokość - 126
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Fabryka Cukiernicza KOPERNIK S.A.
ul. Żółkiewskiego 34,
87-100 Toruń,
Polska
www.kopernik.com.pl
e-mail: kopernik@kopernik.com.pl
Adres zwrotny
Fabryka Cukiernicza KOPERNIK S.A.
ul. Żółkiewskiego 34, 87-100 Toruń, Polska
www.kopernik.com.pl
kopernik@kopernik.com.pl
Kontakt
Fabryka Cukiernicza KOPERNIK S.A.
Adres kontaktowy
ul. Żółkiewskiego 34,
87-100 Toruń,
Polska
Waga od dostawcy
Waga brutto - 84
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Email kontaktowy
kopernik@kopernik.com.pl
Adres internetowy
www.kopernik.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2168 kJ / 518 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10 g |
Węglowodany | 65 g |
w tym cukry | 41 g |
Białko | 5,5 g |
Sól | 0,24 g |