Kotlin XXL Ketchup pikantny 950 g
Udostępnij na FacebookuBez konserwantów Bezglutenowy Bez substancji wzmacniających smak
1 szt - 0,950 kg
Kod kreskowy: 5900385000815
Dodatkowe informacje
Producent
Kotlin
Polska marka
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać seler.
Składniki
sól
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
pomidory (145 g pomidorów zużyto na 100 g produktu)
ocet
przyprawy i ekstrakty przypraw
cukier
naturalne aromaty
skrobia modyfikowana
Marka
Kotlin
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ketchup pikantny. Pasteryzowany.
Cechy
z polskich pomidorów
bez konserwantów
bezglutenowy
bez substancji wzmacniających smak
Polska Marka
Opis produktu
Bez konserwantów
Bezglutenowy
Bez substancji wzmacniających smak
O marce
Polska marka
Dodatkowe informacje
Przepisów szukaj na:
Uwielbiam.pl
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk na zakrętce. Przed pierwszym użyciem odkręć zakrętkę i usuń folię ochronną. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 10 dni.
Informacje o recyklingu
Zakrętka - Nadające się do recyklingu
Butelka - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 239
Szerokość - 110
Głębokość - 70
Rodzaj opakowania
Typ - Bottle
Adres producenta
MW FOOD Sp. z o.o.,
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice
Adres zwrotny
MW FOOD Sp. z o.o.,
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice
Adres kontaktowy
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice
Kontakt
MW FOOD Sp. z o.o.
Waga od dostawcy
Waga brutto - 1018
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Wzmacniacze smaku - Nie zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Smaki / Aromaty - Zawiera
Recykling - pozostały tekst
Butelka i nakrętka przydatne do recyklingu po zużyciu produktu
zakrętka/butelka - plastik/metal
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900385100812
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
energia | 410 kJ / 97 kcal |
tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
węglowodany | 21 g |
w tym cukry | 18 g |
białko | 1,3 g |
sól | 2,2 g |