1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5902057005210
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
białka mleka
żywe kultury bakterii jogurtowych
wsad z owsianką i jabłkiem (woda, cukier, jabłka - 5,6 %, płatki i kasza owsiana - 5,3 %, śmietanka (mleko), aromat, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi)
mleko
cukier
substancja zagęszczająca: pektyny
skrobia modyfikowana kukurydziana
Marka
Krasnystaw
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt z owsianką i jabłkiem.
Cechy
źródło białka
błonnik z płatków owsianych
Zalecenia dla alergików
Owies - Zawiera
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Należy spożyć do: data na wieczku. Temperatura przechowywania: od +1 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 45
Szerokość - 125
Głębokość - 125
Rodzaj opakowania
Typ - Cup/Tub/Bowl
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
ul. Borowa 4,
22-300 Krasnystaw
www.krasnystaw.eu
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
ul. Borowa 4,
22-300 Krasnystaw
www.krasnystaw.eu
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
Oświadczenia żywieniowe
źródło białka
Adres kontaktowy
ul. Borowa 4,
22-300 Krasnystaw
Waga od dostawcy
Waga brutto - 268
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 1 porcję produktu.
Adres internetowy
www.krasnystaw.eu
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza w porcji 250 g (opakowanie) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 384 kJ (91 kcal) | 960 kJ / 228 kcal (11 % RWS*) |
Tłuszcz | 1,8 g | 4,5 g (6 % RWS*) |
w tym - kwasy nasycone | 1,1 g | 2,7 g (14 % RWS*) |
Węglowodany | 15 g | 37,5 g (14 % RWS*) |
w tym - cukry | 11 g | 27,5 g (31 % RWS*) |
Błonnik | 0,6 g | 1,8 g |
Białko | 3,4 g | 8,5 g (17 % RWS*) |
Sól | 0,1 g | 0,25 g (4 % RWS*) |
*% RWS w porcji - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). | ||
Opakowanie zawiera 1 porcję produktu. |