1 szt - 0,350 kg
Kod kreskowy: 80177173
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ORZECHY LASKOWE (13 %)
emulgator: lecytyny (SOJA)
olej palmowy
wanilina
MLEKO odtłuszczone w proszku (8,7 %)
cukier
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (7,4 %)
Marka
Nutella
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Krem do smarowania z orzechami laskowymi i kakao.
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Orzechy laskowe - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 18
Min. temp. °C - 24
Przygotowanie i stosowanie
Szablon do dekoracji ciastek: umyj przed użyciem. Przeczytaj i zachowaj ulotkę.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 89
Głębokość - 79
Wysokość - 106
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero Polska: 801 550 550
nutella.pl
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero Polska: 801 550 550
nutella.pl
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
SZABLON DO DEKORACJI CIASTEK:
Ostrzeżenie: szablon to nie zabawka. Do użytku pod bezpośrednim nadzorem osoby dorosłej.
Kontakt
Ferrero Polska Commercial sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Telefon kontaktowy
Infolinia Ferrero Polska: 801 550 550
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
350 g ≈ 23 x 15 g
Opakowanie handlowe
GTIN - 15905408023243
Opakowanie logistyczne
GTIN - 08000500004388
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Szablon do dekoracji ciastek: Wyprodukowano w Niemczech.
Adres internetowy
nutella.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Średnia wartość odżywcza 100 g | Średnia wartość odżywcza 1 porcja (15 g) | %* 15 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ/kcal) | 2252/539 | 336/80 | 4 |
Tłuszcz (g) | 30,9 | 4,6 | 7 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 10,6 | 1,6 | 8 |
Węglowodany (g) | 57,5 | 8,6 | 3 |
w tym cukry (g) | 56,3 | 8,4 | 9 |
Białko (g) | 6,3 | 0,9 | 2 |
Sól (g) | 0,107 | 0,016 | 0 |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal) |