1 szt - 0,300 litr
Kod kreskowy: 5901067400268
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Zawartość owoców i marchwi 100%
przeciery z: marchwi (25%), jabłek (12%) i brzoskwiń (11%)
aromaty
sok jabłkowy z zagęszczonego soku (52%)
witamina C
Marka
Kubuś
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sok z owoców i warzyw częściowo z soku zagęszczonego z dodatkiem witaminy C. Przecierowy, pasteryzowany. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość witamin A i C. Źródło błonnika.
Cechy
100% owoców i marchwi z dodatkiem witaminy C
bez dodatku cukru
mazurska marchew
Polska Marka
Pozostałe informacje
Dbajmy razem o naturę
Zgnieć mnie i wyrzuć do żółtego kosza**
**zgodnie z WSSO
Dodatkowe informacje
Naklejka pod etykietą
Zbierz całą kolekcję!
odkryj więcej na: naklejki.kubuś.pl
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząśnij przed otwarciem.
Użyte surowce mogą powodować naturalne rozwarstwienie produktu.
Przechowywanie
Chroń przed światłem.
Po otwarciu przechowuj w lodówce nie dłużej niż 24 godziny.
Informacje o recyklingu
Wypełnienie opakowania - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 181
Szerokość - 59
Głębokość - 59
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
MWS Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Strefowa 13,
43-100 Tychy
Adres zwrotny
MWS Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Strefowa 13,
43-100 Tychy
Kontakt
MWS Sp. z o.o. Sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Strefowa 13,
43-100 Tychy
Oświadczenia żywieniowe
z dodatkiem witaminy C
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Wysoka zawartość witamin A i C.
Źródło błonnika.
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 1 - PET
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901067499798
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 ml |
---|---|
energia | 181 kJ / 43 kcal |
tłuszcz | 0,2 g |
w tym kwasy nasycone | 0,02 g |
węglowodany | 9,3 g |
w tym cukry | 9,1 g |
błonnik | 1,1 g |
białko | 0,4 g |
sól | 0,05 g |
witamina C | 24 mg / 30%* |
witamina A | 160 µg / 20%* |
*% referencyjnej wartości spożycia. | |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | |
Ten cukier pochodzi wyłącznie z owoców i marchwi |