Kubuś Go! Sok marchew jabłko pomarańcza 300 ml
Udostępnij na FacebookuBo to nie wszystko jedno, co pije Twoje dziecko: źródło witamin A i C, źródło błonnika, marchew mazurska, sprawdzeni od lat dostawcy marchewki. Nasz sok przeszedł ponad 100 punktów kontrolnych zanim trafił do Ciebie!
1 szt - 0,300 litr
Kod kreskowy: 5901067401012
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
woda
przecier z marchwi (47%)
witamina C
soki z zagęszczonych soków z: jabłek (11%) i pomarańczy (9%)
aromat
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
cukier trzcinowy
Marka
Kubuś
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sok z warzyw i owoców częściowo z soków zagęszczonych z dodatkiem witaminy C. Przecierowy, pasteryzowany. Wysoka zawartość witamin A i C oraz błonnika.
Cechy
naklejka pod etykietą
Opis produktu
Bo to nie wszystko jedno, co pije Twoje dziecko: źródło witamin A i C, źródło błonnika, marchew mazurska, sprawdzeni od lat dostawcy marchewki.
Nasz sok przeszedł ponad 100 punktów kontrolnych zanim trafił do Ciebie!
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed otwarciem. Przecier z marchwi i owoców może powodować naturalne rozwarstwienie soku.
Przechowywanie
Chronić przed światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 24 godziny.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 60
Wysokość - 181
Szerokość - 60
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
MWS Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Strefowa 13
43-100 Tychy
Adres zwrotny
MWS Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Strefowa 13
43-100 Tychy
Adres kontaktowy
ul. Strefowa 13
43-100 Tychy
Oświadczenia żywieniowe
Wysoka zawartość witamin A i C oraz błonnika.
Kontakt
MWS Sp. z o.o. Sp. k.
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901067499446
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 ml: |
---|---|
energia | 184 kJ / 44 kcal |
tłuszcz | 0,1 g |
w tym kwasy nasycone | 0,02 g |
węglowodany | 9,5 g |
w tym cukry | 9,4 g |
błonnik | 1,4 g |
białko | 0,5 g |
ból | 0,07 g |
witamina C | 24 mg / 30%* |
witamina A | 400 µg / 50%* |
* % referencyjnej wartości spożycia. | |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |