1 szt  - 0,170 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5900820021382                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
żel kokosowy (nata de coco) 3 %
kawałki czekolady 0,9 %
mleko
naturalny aromat
zagęszczony sok cytrynowy
cukier
śmietanka
koncentrat z krokosza barwierskiego
maślanka 60 %
żywe kultury bakterii
Tekst dotyczący alergenów
Bezglutenowy.
Marka
Łaciaty
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Deser na bazie maślanki z nata de coco i kawałkami czekolady.
Cechy
bezglutenowy
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Należy spożyć do: data, numer partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od + 1 ℃ do + 8 ℃. Po otwarciu opakowania przechowywać w temperaturze od + 1 ℃ do + 8 ℃ i spożyć w ciągu 24 godzin.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 8
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 95
Wysokość - 59
Głębokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Adres kontaktowy
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Kraj
Country of Origin - Poland
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Recykling - pozostały tekst
Opakowanie wyrzuć do żółtego pojemnika
Rozdziel wieko i kubek
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 
|---|---|
| wartość energetyczna | 525 kJ / 125 kcal | 
| tłuszcz w tym | 6,0 g | 
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 4,1 g | 
| węglowodany w tym | 14 g | 
| - cukry | 14 g | 
| białko | 3,8 g | 
| sól | 0,10 g | 
| wapń | 120 mg (15 % RWS*) | 
| *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) |