Lisner Filety śledziowe a'la matjas solone 800 g
Udostępnij na FacebookuŹródło kwasów tłuszczowych omega-3.
1 szt - 0,800 kg
Kod kreskowy: 5900344086133
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, gorczycę i seler.
Składniki
przeciwutleniacz (kwas askorbinowy)
sól
maltodekstryna
glukoza
50 % filety bez skóry ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
woda
regulatory kwasowości (cytryniany sodu, kwas cytrynowy)
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Solone filety śledziowe bez skóry w zalewie solankowej.
Cechy
nowa lepsza receptura
źródło kwasów Omega 3 EPA i DHA
bez konserwantów
dzika ryba
Opis produktu
Źródło kwasów tłuszczowych omega-3.
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przechowywanie
Należy spożyć do: data podana na wieczku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +7 ℃. Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 135
Głębokość - 131
Wysokość - 109
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Oświadczenia żywieniowe
źródło kwasów Omega 3 EPA i DHA
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
Dodatki
Przeciwutleniacze - Contains
konserwanty - Nie zawiera
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po odsączeniu: |
---|---|
Energia | 512 kJ / 123 kcal |
Tłuszcz | 9,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 0,6 g |
w tym cukry | < 0,1 g |
Białko | 9,7 g |
Sól | 10,2 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3 | 1,1 g / 100 g |
Kwasy tłuszczowe EPA i DHA | 0,8 g / 100 g |
Możliwe naturalne odchylenia |