1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5900344010213
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: skorupiaki, seler i soję.
Składniki
papryka czerwona suszona
10% olej rzepakowy
32,5% cebula marynowana (zawiera przeciwutleniacz: dwutlenek siarki)
50% marynowane, krojone filety bez skóry ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy]
*Złowione w Pólnocno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
7% imbir marynowany [imbir, sól, substancje słodzące (sorbitole, aspartam), regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu)]
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Marynowane, krojone filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry z cebulą marynowaną, imbirem marynowanym i olejem rzepakowym. Zawiera cukier i substancje słodzące.
Cechy
grubo krojone
100% dziko żyjąca ryba
bez glutenu
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Dwutlenek siarki / siarczyny - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gluten - Nie zawiera
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 2
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 105
Wysokość - 26
Szerokość - 200
Rodzaj opakowania
Typ - Papier / plastik
Adres producenta
Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Adres zwrotny
Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Kontakt
Lisner Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Dodatki
Substancje słodzące - Contains
Kraj
Country of Origin - Poland
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowane w Polsce.
Obszar połowu ryb - Złowione w Pólnocno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Energia | 761/183 kJ/kcal |
Tłuszcz | 14,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,7 g |
Węglowodany | 5,5 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 8,6 g |
Sól | 2,1 g |
Możliwe naturalne odchylenia |