1 szt - 0,080 kg
Kod kreskowy: 5900344013924
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
błonnik
cukier
0,4 % szczypiorek
35,4 % jaja gotowane
żółtko jaja
przyprawa (zawiera: seler)
15,5 % awokado
0,3 % sok z limonki
mielona gorczyca
woda
substancje zagęszczające (guma quar, guma ksantanowa)
ocet spirytusowy
sól
regulator kwasowości (kwas mlekowy)
olej rzepakowy
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
kurkuma
chrzan tarty
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: skorupiaki, ryby, soję, mleko, gluten i sezam.
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta jajeczna z awokado.
Cechy
tylko z najlepszych składników
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Gorczyca - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Ryba - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Seler - Zawiera
Sezam - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Skorupiaki - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 76
Szerokość - 76
Głębokość - 39
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Ready to Eat
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Energia: | 1677 kJ/407 kcal |
Tłuszcz | 41,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,0 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 3,9 g |
Białko | 4,9 g |
Sól | 1,2 g |