1 szt - 0,160 kg
Kod kreskowy: 5900344018776
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna spożywcza wieprzowa, stabilizator: guma guar)
żółtko jaja
cebula marynowana
mielona gorczyca
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B).
35% krojone filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* (śledź, sól, ocet spirytusowy, cukier)
5,2% ogórki konserwowe
woda
3,2% czosnek
cukier
olej rzepakowy
substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
kurkuma
sól
śmietana (śmietana, stabilizator: karagen)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
ocet spirytusowy
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję oraz seler.
Produkt bezglutenowy.
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Krojone, marynowane filety śledziowe bez skóry w sosie czosnkowym.
Cechy
100% dziko żyjąca ryba
bez glutenu
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Jaja - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Soja - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 51
Szerokość - 133
Głębokość - 76
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp.k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp.k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp.k.
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i kategorii narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
Metoda połowu ryb - za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B)
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
|---|---|
| Energia: | 1227 kJ / 297 kcal |
| Tłuszcz: | 27,0 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 4,2 g |
| Węglowodany: | 6,5 g |
| - w tym cukry: | 5,7 g |
| Białko: | 6,8 g |
| Sól: | 2,5 g |
| Możliwe naturalne odchylenia |