1 szt - 0,700 kg
Kod kreskowy: 5900344400724
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję oraz seler.
Składniki
jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna spożywcza wieprzowa, stabilizator: guma guar)
żółtko jaja
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B)
mielona gorczyca
6,6% cebula marynowana
40% marynowane filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* (śledź, sól, ocet spirytusowy, cukier, przyprawy)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
6% ogórek konserwowy
woda
3% jabłko gotowane
kurkuma
cukier
olej rzepakowy
substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
ocet spirytusowy
8% śmietana (śmietana, stabilizator: karagen)
sól
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Marynowane filety śledziowe bez skóry w sosie śmietanowym.
Cechy
100% dziko żyjąca ryba
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Mleko - Zawiera
Seler - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 131
Wysokość - 110
Głębokość - 130
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp.k.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp.k.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp.k.
Pochodzenie
Obszar połowu ryb - Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i kategorii narzędzia połowowego-patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
Metoda połowu ryb - za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B).
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1178 kJ / 285 kcal |
Tłuszcz: | 26,0 g |
w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone: | 4,0 g |
Węglowodany: | 5,8 g |
w tym cukry: | 5,3 g |
Białko: | 6,8 g |
Sól: | 2,0 g |
Możliwe naturalne odchylenia |