1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5900344031621
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: gorczycę, jaja, skorupiaki i seler.
Składniki
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
koncentrat pomidorowy
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
przyprawy (zawiera soję)
aromat grzybowy (zawiera mleko)
7,5 % pieczarki konserwowe
olej rzepakowy
50 % filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) (śledź, sól, cukier, maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy, regulatory kwasowości: glukonian sodu, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy)
0,5 % maślaki
wzmacniacz smaku (E621)
18,5 % cebula smażona
barwnik (ryboflawiny)
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Solone, krojone filety śledziowe bez skóry z cebulą i grzybami w oleju rzepakowym.
Zalecenia dla alergików
Skorupiaki - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Ryba - Zawiera
Soja - Zawiera
Jaja - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Należy spożyć do: data podana na spodzie opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 92
Wysokość - 127
Głębokość - 17
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
Dodatki
Przeciwutleniacze - Contains
Flavours - Contains
konserwanty - Contains
Wzmacniacze smaku - Contains
Colours - Contains
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Energia (kJ/kcal) | 1278/309 |
Tłuszcz (g) | 29,0 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 3,0 |
Węglowodany (g) | 2,3 |
w tym cukry (g) | 1,5 |
Białko (g) | 9,5 |
Sól (g) | 2,3 |