1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5900344021981
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
1,6 % papryka czerwona konserwowa
1,6 % papryka zielona konserwowa
1 % pomidory pasteryzowane
mielona gorczyca
kurkuma
skrobia modyfikowana
ekstrakt z papryki
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
cukier
woda
ocet spirytusowy
3,1 % marchew gotowana
substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma guar)
sól
przyprawy (w tym 0,16 % chili, imbir)
40 % krojone filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) (śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy)
9,2 % śmietana (śmietana, stabilizator: karagen)
1,6 % cebula marynowana
olej rzepakowy
żółtko jaja
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: skorupiaki, seler i soję.
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Marynowane, krojone filety śledziowe bez skóry w sosie śmietanowo-warzywnym.
Dodatkowe informacje
Kuchnie Świata
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Zawiera
Soja - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Mleko - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 17
Szerokość - 92
Wysokość - 127
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Polska
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Energia (kJ/kcal) | 1359/329 |
Tłuszcz (g) | 30,1 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 4,7 |
Węglowodany (g) | 6,5 |
w tym cukry (g) | 5,6 |
Białko (g) | 7,8 |
Sól (g) | 1,6 |
Możliwe naturalne odchylenia. |