1 szt - 0,900 litr
Kod kreskowy: 8714100651438
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pełne MLEKO w proszku
masło kakaowe
miazga kakaowa
woda
aromat
pasta kokosowa (3%)
olej kokosowy
cukier
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (2,3%)
syrop glukozowo-fruktozowy
odtworzone odtłuszczone MLEKO
wiórki kokosowe
stabilizatory (guma guar, mączka chleba świętojańskiego, alginian sodu, karagen)
preparat serwatkowy (MLEKO)
syrop glukozowy
glukoza
koncentrat odtłuszczonego MLEKA (proszek lub płyn)
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, fosfatydy amonu)
Marka
Carte D'Or
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Lody kokosowe i lody czekoladowe z sosem czekoladowym (16%) i wiórkami kokosowymi (1,2%).
Pozostałe informacje
500 g e
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - -18
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 76
Głębokość - 129
Szerokość - 193
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie plastikowe
Adres producenta
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Adres zwrotny
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Infolinia: 801 313 115, koszt: 1 impuls za każde rozpoczęte 3 minuty połączenia
Unilever Polska Sp. z o.o.
skr. poczt. 315
00-987 Warszawa 4
www.icecreamjoy.com
Kontakt
Unilever Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Telefon kontaktowy
801313115
Adres internetowy
www.icecreamjoy.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 100 ml = 2 x gałka** | %* 2 x gałka** |
---|---|---|---|
Energia | 819 kJ | 459 kJ | 5% |
Energia | 195 kcal | 109 kcal | 5% |
Tłuszcz | 7,1 g | 4 g | 6% |
w tym kwasy nasycone | 6,2 g | 3,5 g | 18% |
Węglowodany | 28 g | 16 g | 6% |
w tym cukry | 26 g | 15 g | 17% |
Białko | 3,3 g | 1,9 g | 4% |
Sól | 0,12 g | 0,06 g | 1% |
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 porcja = 2 x gałka = 100 ml = 56 g, 900 ml = 500 g = 9 x (2 x gałka) |