1 szt - 0,900 litr
Kod kreskowy: 8712100694325
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać: orzechy.
Składniki
JAJA
kakao w proszku
emulgatory (mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych, fosfatydy amonu)
stabilizatory (mączka chleba świętojańskiego, guma guar)
woda
cukier trzcinowy
oleje roślinne (kokosowy, słonecznikowy)
cukier inwertowany
sól
substancja spulchniająca (węglany sodu)
odtworzone odtłuszczone MLEKO
cukier
preparat serwatkowy (MLEKO)
syrop glukozowy
syrop glukozowo-fruktozowy
miazga kakaowa
MLEKO pełne w proszku
mąka PSZENNA
mąka kukurydziana
masło kakaowe
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
tłuszcz MLECZNY
Marka
Carte D'Or
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Lody czekoladowe (w tym 5% mlecznej czekolady) z sosem czekoladowym (w tym 2% czekolady) (15%) i kawałkami ciastek brownie (3%).
Pozostałe informacje
500 g e
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - -18
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 130
Szerokość - 197
Głębokość - 82
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie plastikowe
Adres producenta
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Adres zwrotny
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Infolinia: 801 313 115, koszt: 1 impuls za każde rozpoczęte 3 minuty połączenia
Unilever Polska Sp. z o.o.
skr. poczt. 315
00-987 Warszawa 4
www.icecreamjoy.com
Kontakt
Unilever Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Polska
Telefon kontaktowy
801313115
Adres internetowy
www.icecreamjoy.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 100 ml | %* w 1 porcji** |
---|---|---|---|
Energia | 819 kJ | 458 kJ | 5% |
Energia | 194 kcal | 109 kcal | 5% |
Tłuszcz | 6,5 g | 3,7 g | 5% |
w tym kwasy nasycone | 5,2 g | 2,9 g | 14% |
Węglowodany | 29 g | 16 g | 6% |
w tym cukry | 26 g | 15 g | 17% |
Białko | 4 g | 2,2 g | 4% |
Sól | 0,15 g | 0,08 g | 1% |
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 porcja = 2 x gałka = 100 ml = 56 g, 900 ml/500 g = 9 x (2 x gałki) |