1 szt
Kod kreskowy: 5901069000282
Dodatkowe informacje
Producent
Łosoś Ustka
Łosoś Jakość gwarantowana od 1954
Składniki
naturalny aromat papryki
przyprawy
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
olej rzepakowy
pietruszka korzeń
cukier
farsz rybny (34%, w tym 56% z łososia atlantyckiego Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich i 44% z makreli atlantyckiej Scomber scombrus / obszar połowu: Północno-wschodni Atlantyk FAO* 27: Islandia (V a), na południowy zachód od Irlandii (VII j), zachód Szkocji (VI a) lub makreli kolias / Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO* 61, 87)
*27/61/87 - w zależności od gatunku ryby i obszaru połowu: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości; złowione w morzu włokiem pelagicznym
błonnik pszenny
kasza manna (zawiera gluten)
cebula
woda
sól
koncentrat pomidorowy
Marka
Łosoś Ustka
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
Cechy
wysoka zawartość Omega-3
Dobra Marka 2016 - Jakość, Zaufanie, Renoma
O marce
Łosoś Jakość gwarantowana od 1954
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. wilgotność % - 80
Min. temp. °C - 4
Maks. temp. °C - 25
Przechowywanie
Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 75
Szerokość - 75
Wysokość - 48
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
Adres zwrotny
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
tel. +48 59 84-72-700
www.lososustka.com.pl
Kontakt
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
Oświadczenia żywieniowe
Wysoka zawartość Omega-3
Kraj
Country of Origin - Poland
Telefon kontaktowy
+48598472700
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901069280288
Pochodzenie
Metoda połowu ryb - złowione w morzu włokiem pelagicznym
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Adres internetowy
www.lososustka.com.pl
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar, Scomber scombrus, Scomber japonicus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna: | 763 kJ / 184 kcal |
tłuszcz: | 13 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 2,2 g |
węglowodany: | 8,8 g |
w tym cukry: | 6,7 g |
białko: | 7,0 g |
sól: | 0,87 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 1,9 g |
w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 0,8 g |
w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,4 g |
kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,7 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |