1 szt
Kod kreskowy: 5901069000282
Dodatkowe informacje
Producent
Łosoś Ustka
Łosoś Jakość gwarantowana od 1954
Składniki
naturalny aromat papryki
przyprawy
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
koncentrat pomidorowy
olej rzepakowy
pietruszka korzeń
cukier
farsz rybny (34%, w tym 56% z łososia atlantyckiego Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich i 44% z makreli atlantyckiej Scomber scombrus / obszar połowu: Północno-wschodni Atlantyk FAO* 27: Islandia (V a), na południowy zachód od Irlandii (VII j), zachód Szkocji (VI a) lub makreli kolias / Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO* 61, 87)
*27/61/87 - w zależności od gatunku ryby i obszaru połowu: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości; złowione w morzu włokiem pelagicznym
błonnik pszenny
kasza manna (zawiera gluten)
cebula
woda
sól
Marka
Łosoś Ustka
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
Cechy
wysoka zawartość Omega-3
Dobra Marka 2016 - Jakość, Zaufanie, Renoma
O marce
Łosoś Jakość gwarantowana od 1954
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 4
Maks. temp. °C - 25
Maks. wilgotność % - 80
Przechowywanie
Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 48
Głębokość - 75
Szerokość - 75
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
Adres zwrotny
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
tel. +48 59 84-72-700
www.lososustka.com.pl
Kontakt
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
Wysoka zawartość Omega-3
Adres kontaktowy
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
Kraj
Country of Origin - Poland
Telefon kontaktowy
+48598472700
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901069280288
Pochodzenie
Metoda połowu ryb - złowione w morzu włokiem pelagicznym
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Adres internetowy
www.lososustka.com.pl
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar, Scomber scombrus, Scomber japonicus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna: | 763 kJ / 184 kcal |
tłuszcz: | 13 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 2,2 g |
węglowodany: | 8,8 g |
w tym cukry: | 6,7 g |
białko: | 7,0 g |
sól: | 0,87 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 1,9 g |
w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 0,8 g |
w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,4 g |
kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,7 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |