1 szt - 0,170 kg
Kod kreskowy: 5901069000305
Dodatkowe informacje
Producent
Łosoś Ustka
Łosoś Jakość gwarantowana od 1954
Składniki
sól
koncentrat pomidorowy
przyprawy
olej rzepakowy
cebula
kasza manna (zawiera gluten)
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
cukier
farsz z łososia atlantyckiego (25%, Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich)
pietruszka korzeń
białko sojowe
błonnik pszenny
woda
Marka
Łosoś Ustka
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
Cechy
wysoka zawartość Omega-3
Dobra Marka 2016 - Jakość, Zaufanie, Renoma
O marce
Łosoś Jakość gwarantowana od 1954
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Soja - Zawiera
Ryba - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 25
Min. temp. °C - 4
Maks. wilgotność % - 80
Przechowywanie
Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 48
Szerokość - 75
Głębokość - 75
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
Adres zwrotny
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
tel. +48 59 84-72-700
www.lososustka.com.pl
Kontakt
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
Wysoka zawartość Omega-3
Adres kontaktowy
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Telefon kontaktowy
+48598472700
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901069300306
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Adres internetowy
www.lososustka.com.pl
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
|---|---|
| wartość energetyczna: | 787 kJ / 189 kcal |
| tłuszcz: | 13 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 2,1 g |
| węglowodany: | 11 g |
| w tym cukry: | 7,1 g |
| białko: | 6,0 g |
| sól: | 0,94 g |
| Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 1,8 g |
| w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 1,0 g |
| kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,4 g |
| kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,5 g |
| Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |