1 szt - 0,170 kg
Kod kreskowy: 5901069000442
Dodatkowe informacje
Producent
Łosoś Ustka
Łosoś
Jakość Gwarantowana od 1954
Składniki
sól
szprot podwędzany (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27.IIId / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (60% ryby przed sterylizacją)
olej rzepakowy (40% przed sterylizacją)
Tekst dotyczący alergenów
Alergeny występujące w zakładzie: ryba, gorczyca, seler, mleko, soja, gluten.
Marka
Łosoś Ustka
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
Cechy
Top Produkt - doceń polskie
O marce
Łosoś
Jakość Gwarantowana od 1954
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 4
Maks. temp. °C - 25
Maks. wilgotność % - 80
Przechowywanie
Przechowywać w temp. +4°C do +25 °C przy wilgotności względnej do 80%.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 23
Szerokość - 151
Wysokość - 84
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
Adres zwrotny
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
tel. +48 59 84-72-700
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl
www.lososustka.com.pl
Kontakt
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
Kraj
Country of Origin - Poland
Telefon kontaktowy
+48598472700
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901069040448
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Email kontaktowy
lososustka@lososustka.com.pl
Adres internetowy
www.lososustka.com.pl
Łacińska nazwa ryby
Sprattus sprattus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 1419 kJ / 343 kcal |
tłuszcz | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,3 g |
węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 16 g |
sól | 1,2 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |