1 szt - 0,180 kg
Kod kreskowy: 5900617029072
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt bezglutenowy. Może zawierać soję, gorczycę, sezam.
Składniki
przyprawy
ekstrakty przypraw
kurkuma
warzywa suszone (seler, pietruszka)
olej rzepakowy
błonnik (grochowy, bambusowy)
fasola gotowana 40%
sól morska
pestki dyni 5%
aromaty naturalne
cebula
pieczarki
grzyby suszone
Marka
Sante
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasztet wegański z fasolą i pestkami dyni, sterylizowany.
Cechy
przygotowano wg kuchni Pięciu Przemian
bez glutenu
błonnik, kwas foliowy, mangan, żelazo
Dodatkowe informacje
Na stronie www.sante.pl znajdziesz wiele cennych informacji o produkcie, zdrowym odżywianiu, ciekawe przepisy i cenne inspiracje. Zapraszamy, dołącz do świata Sante.
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Zawiera
Gluten - Nie zawiera
Sezam - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 5
Maks. temp. °C - 25
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +5°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 h.
Charakterystyczna dla wyrobu ciemniejsza warstwa pod wieczkiem, nie wpływa na jakość produktu.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Szkło - powszechnie recyklingowane
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 71
Wysokość - 76
Głębokość - 71
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Sante A. Kowalski sp. j.
ul. Jagiellońska 55A
03-301 Warszawa
Adres zwrotny
Sante A. Kowalski sp. j.
ul. Jagiellońska 55A
03-301 Warszawa
Kontakt
Sante A. Kowalski sp. j.
Adres kontaktowy
ul. Jagiellońska 55A
03-301 Warszawa
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegan
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1023 kJ / 246 kcal |
Tłuszcz | 17 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 14 g |
w tym cukry | 1,4 g |
Błonnik | 5,2 g |
Białko | 6,7 g |
Sól | 1,9 g |
Witaminy: | |
Kwas foliowy | 44,29 µg (22%)* |
Składniki mineralne: | |
Potas | 356,85 mg (18%)* |
Żelazo | 2,73 mg (19%)* |
Mangan | 0,37 mg (18%)* |
*% Referencyjnej Wartości Spożycia dla osoby dorosłej. |