1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5900397016255
Dodatkowe informacje
Producent
Łowicz
Łowicz
Samo najlepsze!
Składniki
ekstrakty przypraw
skrobia modyfikowana kukurydziana
olej rzepakowy
cukier
pomidory (159 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu)
sól
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
cebula
zioła (w tym oregano (0,15 %))
przecier jabłkowy
przyprawy (w tym pieprz czarny)
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać seler.
Marka
Łowicz
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sos spaghetti. Sos pomidorowy z oregano. Pasteryzowany.
Cechy
z 795 g pomidorów*
bez konserwantów
Polska Marka
*do wyprodukowania 500 g sosu użyto 795 g pomidorów
O marce
Łowicz
Samo najlepsze!
Dodatkowe informacje
Przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl
Lubimy wegetarian
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 77
Głębokość - 77
Wysokość - 168
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
MW FOOD Sp. z o.o.
ul. Chopina 10
34-100 Wadowice,
www.mojlowicz.pl
Adres zwrotny
MW FOOD Sp. z o.o.
ul. Chopina 10
34-100 Wadowice,
www.mojlowicz.pl
Adres kontaktowy
ul. Chopina 10
34-100 Wadowice
Kontakt
MW FOOD Sp. z o.o.
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Przepisy
Przepis na spaghetti z marchewki
Potrzebujesz: sos spaghetti Łowicz, 3 duże marchewki, tarty parmezan (ok. 10 g), listki świeżej bazylii.
1. Marchewki obierz i zetrzyj na tarce spiralnej lub użyj obieraczki do warzyw.
2. Wrzucić do osolonej wody na 2-3 min, odcedź.
3. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty.
4. Podawaj z parmezanem i listkami świeżej bazylii.
Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Opakowanie handlowe
GTIN - 05900397716254
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901886009925
Adres internetowy
www.mojlowicz.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
energia | 342 kJ / 81 kcal |
tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy nasycone | 0,2 g |
węglowodany | 14 g |
w tym cukry | 12 g |
białko | 1,6 g |
sól | 1,1 g |