Basia Mąka tortowa extra pszenna typ 405 1 kg
Udostępnij na FacebookuZapach domowego ciasta, smak pysznych pierogów, aromat delikatnych naleśników przywodzą na myśl wspomnienia z dzieciństwa i radosne chwile spędzone wspólnie przy rodzinnym stole. Mąka Basia produkowana ze starannie wyselekcjonowanych polskich zbóż, pozwoli Ci wyczarować ulubione przysmaki w Twojej kuchni. Dzięki najlepszym ziarnom oraz najwyższym standardom produkcji, możesz być pewna, że mąka Basia jest zawsze biała i puszysta. Więcej na: www.mojabasia.pl
1 szt - 1,000 kg
Kod kreskowy: 5902020163213
Dodatkowe informacje
Producent
Basia
Spróbuj również:
Basia Mąka wrocławska pszenna typ 500
Basia Mąka poznańska pszenna typ 500
Basia Mąka Extra wypiek pszenna typ 550
Basia Mąka z pełnego przemiału pszenna typ 1850
Marka
Basia
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mąka pszenna typ 405
Cechy
najwyższa jakość
najlepsza do wypieków
doskonała do babek, biszkoptów i tortów
Opis produktu
Zapach domowego ciasta, smak pysznych pierogów, aromat delikatnych naleśników przywodzą na myśl wspomnienia z dzieciństwa i radosne chwile spędzone wspólnie przy rodzinnym stole.
Mąka Basia produkowana ze starannie wyselekcjonowanych polskich zbóż, pozwoli Ci wyczarować ulubione przysmaki w Twojej kuchni.
Dzięki najlepszym ziarnom oraz najwyższym standardom produkcji, możesz być pewna, że mąka Basia jest zawsze biała i puszysta.
Więcej na: www.mojabasia.pl
O marce
Spróbuj również:
Basia Mąka wrocławska pszenna typ 500
Basia Mąka poznańska pszenna typ 500
Basia Mąka Extra wypiek pszenna typ 550
Basia Mąka z pełnego przemiału pszenna typ 1850
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 100
Głębokość - 78
Wysokość - 176
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
GoodMills Polska Sp. z o.o.
ul. Serbska 4
61-696 Poznań
Adres zwrotny
GoodMills Polska Sp. z o.o.
ul. Serbska 4
61-696 Poznań
Kontakt
GoodMills Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Serbska 4
61-696 Poznań
Przepisy
Babka piaskowa
- 5 jajek
- 1 kostka masła
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 1 szklanka cukru
- 1 szklanka mąki ziemniaczanej
- 1 szklanka mąki Basia
- 1 cukier wanilinowy
- ½ aromatu waniliowego
Jajka utrzyj z cukrem. Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, cukier wanilinowy, aromat oraz roztopione masło. Zmiksuj składniki i wylej gładką, lśniącą masę na formę (wcześniej obsypaną bułką tartą). Piecz około 45 minut w piekarniku nagrzanym do temp. 200°C. Rumianą i pachnącą babkę możesz udekorować pysznym lukrem lub swoją ulubioną polewą.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Opakowanie handlowe
GTIN - 02537883801021
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05902020163312
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu | * % w 100 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1447 kJ / 341 kcal | 17% |
Tłuszcz | 1,0 g | 1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g | 2% |
Węglowodany | 71,7 g | 28% |
w tym cukry | 2,4 g | 3% |
Białko | 10,0 g | 20% |
Sól | 0,0 g | 0% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). |