1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5903874561170
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
woda
ekologiczna mąka żytnia razowa
Marka
Symbio
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ekologiczny makaron żytni razowy świderek
Cechy
żródło błonnika
Zalecenia dla alergików
Żyto - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 55
Wysokość - 291
Szerokość - 121
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Symbio Polska S.A.
ul. Zawieprzycka 8m
20-228 Lublin
Adres zwrotny
Symbio Polska S.A.
ul. Zawieprzycka 8m
20-228 Lublin
www.symbio.pl
Logotypy stron trzecich - pozostały tekst
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-01 Rolnictwo UE
Adres kontaktowy
ul. Zawieprzycka 8m
20-228 Lublin
Kontakt
Symbio Polska S.A.
Oświadczenia żywieniowe
źródło błonnika
Informacje dot. stylu życia
Organiczne
Przepisy
Makaron razowy z ziołami
Potrzebne składniki: makaron żytni razowy, 10 dag szynki wędzonej, 1 czerwona papryka, 1 por (biała część), 4 pieczarki marynowane, 1/2 puszki groszku konserwowego, 1/2 puszki kukurydzy konserwowej, sól, natka pietruszki, zioła prowansalskie, sos sojowy, oliwa.
Sposób przygotowania: Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Na patelni z dodatkiem łyżeczki oliwy szklimy pokrojonego pora i pokrojoną w kostkę paprykę. Dodajemy zioła prowansalskie, mieszamy a następnie dodajemy pokrojoną w kostkę szynkę. Dodajemy ugotowany makaron, groszek konserwowy, kukurydzę konserwową, pieczarki. Całość mieszamy, doprawiamy sosem sojowym. Na koniec makaron dekorujemy posiekaną natką pietruszki.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Kraj pochodzenia: Polska.
Adres internetowy
www.symbio.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1436 kJ/340 kcal |
Tłuszcz | 1,1 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 70 g |
- w tym cukry | 8,3 g |
Błonnik | 12 g |
Białko | 6,8 g |
Sól | 0 g |