Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy
Udostępnij na FacebookuMakaron ryżowy spaghetti bezglutenowy - powstaje wyłącznie z naturalnych składników : ryżu i wody. Ma delikatny i lekki smak. Idealnie pasuje do azjatyckich dań , polecany jest także do klasycznych potraw z sosem , mięsem i warzywami oraz do zup.
1 szt - 0,375 kg
Kod kreskowy: 84909304438
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ryż 85% ,
woda
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przyrządzania :
makaron wrzucić do wrzącej wody i gotować 12-13 minut . Odcedzić.
Kraj
Kraj pochodzenia - Chiny
Adres producenta
TAN-VIET International S.A
ul. Marco Polo 9
83-031 Łęgowo
Adres zwrotny
TAN-VIET International S.A
ul. Marco Polo 9
83-031 Łęgowo
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1462 kJ / 344 |
tłuszcz | 0,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
węglowodany | 79,0 g |
w tym cukry | 0,0 g |
białko | 7,0 g |
sól | 0,02 g |