1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 8850344004477
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mąka ryżowa 90%,
woda 10%.
Dodatkowe informacje
Produkt nie zawiera składników genetycznie modyfikowanych.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Przygotowanie i stosowanie
Makaron zalać wodą i namaczać przez około 10 minut, następnie odsączyć. Makaron można już używać do smażenia lub po podgrzewaniu we wrzącej wodzie przez 1 minutę dodać jako składnik zupy. Smacznego.
Makaron ryżowy jest stosowany do zup, bulionów a także jako składnik sałatek. Doskonale łączy się ze smażonymi warzywami z dodatkiem sosu sojowego. Życzymy smacznego.
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Adres producenta
Dystrybucja:
UNIFOOD M.Laskowski,R.Jóźwiak s.c
ul.Wolska 84/86
01-141 Warszawa
Adres zwrotny
UNIFOOD M.Laskowski,R.Jóźwiak s.c
ul.Wolska 84/86
01-141 Warszawa
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1500kJ |
| Tłuszcz | <0,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
| Węglowodany | 82,0 g |
| w tym cukry | 0,0 g |
| Błonnik | 0,0 g |
| Białko | 5,8 g |
| Sól | 1,5 g |
