1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5900697027357
Dodatkowe informacje
Producent
Mamut
Spróbuj również
Mamut Chrupiące bułeczki skorpor pszenny
Mamut Chrupiące bułeczki skorpor pomidorowy z ziołami i czosnkiem
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać jaja.
Składniki
emulgator - E 472e
mąka sojowa
serwatka w proszku (z mleka)
drożdże
czosnek granulowany (0,2%)
ekstrakt słodowy jęczmienny
mąka pszenna
sól
aromat naturalny
olej rzepakowy
cukier
środek do przetwarzania mąki - E 300
Marka
Mamut
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Tosty typu Grzanka - skorpor czosnkowy.
Cechy
do pochrupania
baza przekąsek
aromatyczny smak
opiekane w piecu
źródło błonnika
sposób na chrupiącą przekąskę
O marce
Spróbuj również
Mamut Chrupiące bułeczki skorpor pszenny
Mamut Chrupiące bułeczki skorpor pomidorowy z ziołami i czosnkiem
Dodatkowe informacje
Po więcej przepisów i inspiracji kulinarnych zapraszamy na:
www.mamutsa.pl
www.fb.com/mamutpolska
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Jaja - Może zawierać
Jęczmień - Zawiera
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w opakowaniu zamkniętym, w suchym i zaciemnionym miejscu, z dala od źródeł ciepła.
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Mamut Polska S.A.
ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3
60-576 Poznań
Zakład produkcyjny:
ul. Muchoborska 3
54-424 Wrocław
Adres zwrotny
Mamut Polska S.A.
ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3
60-576 Poznań
Kontakt
Mamut Polska S.A.
Oświadczenia żywieniowe
źródło błonnika
Adres kontaktowy
ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3
60-576 Poznań
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 180
Wysokość na półce - 210
Głębokość na półce - 70
Waga od dostawcy
Waga brutto - 200
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 210
Szerokość - 180
Głębokość - 70
Przepisy
Poczęstuj się!
Przepis na przekąski z grillowaną papryką, awokado i pesto bazyliowym
Składniki:
- Skorpory czosnkowe
- świeże papryki czerwone
- dojrzałe awokado
- garść orzeszków piniowych
- kilka łyżek oliwy z oliwek
- 2 garści świeżej bazylii
- parmezan
- sól, pieprz
Przygotowanie:
Z papryk wydrąż gniazda nasienne i pokrój w plastry, a następnie ugrilluj.
Na Skorporach ułóż ugrillowane plastry papryki i kawałki awokado.
Orzeszki piniowe lekko podpraż, a następnie zblenduj z oliwą, świeżą bazylią i przyprawami.
Powstałym pesto skrop Skorpory i posyp płatkami parmezanu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1722 kJ / 408 kcal |
Tłuszcz | 7,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 70 g |
w tym cukry | 6,1 g |
Błonnik | 4,9 g |
Białko | 12 g |
Sól | 1,6 g |