1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5900697027982
Dodatkowe informacje
Producent
Mamut
Spróbuj również
Mamut Chrupiące bułeczki skorpor graham
Mamut Chrupiące bułeczki skorpor pomidorowy z ziołami i czosnkiem
Składniki
serwatka w proszku (z mleka)
cukier
sól
ekstrakt słodowy jęczmienny
mąka pszenna (83%)
środek do przetwarzania mąki - E 300
emulgator - E 472e
olej rzepakowy
drożdże
mąka sojowa
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać jaja.
Marka
Mamut
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Tosty typu Grzanka - skorpor pszenny.
Cechy
na śniadanie
baza przekąsek
chrupiące grzanki
opiekane w piecu
źródło błonnika
sposób na chrupiącą przekąskę
O marce
Spróbuj również
Mamut Chrupiące bułeczki skorpor graham
Mamut Chrupiące bułeczki skorpor pomidorowy z ziołami i czosnkiem
Dodatkowe informacje
Po więcej przepisów i inspiracji kulinarnych zapraszamy na:
www.mamutsa.pl
www.fb.com/mamutpolska
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Jaja - Może zawierać
Jęczmień - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w opakowaniu zamkniętym, w suchym i zaciemnionym miejscu, z dala od źródeł ciepła.
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Mamut Polska S.A.
ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3
60-576 Poznań
Zakład produkcyjny:
ul. Muchoborska 3
54-424 Wrocław
Adres zwrotny
Mamut Polska S.A.
ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3
60-576 Poznań
Kontakt
Mamut Polska S.A.
Oświadczenia żywieniowe
źródło błonnika
Adres kontaktowy
ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3
60-576 Poznań
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 210
Głębokość na półce - 70
Szerokość na półce - 180
Waga od dostawcy
Waga brutto - 200
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 180
Wysokość - 210
Głębokość - 70
Przepisy
Poczęstuj się!
Przepis na Skorpora pszennego z twarożkiem i rzodkiewką
Składniki:
- Skorpory pszenne
- 200 g twarogu pszennego
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- szczypiorek
- sól, pieprz
- rzodkiewka
- czarnuszka
Przygotowanie:
Twaróg rozgnieć widelcem i wymieszaj z jogurtem, przyprawami oraz posiekanym szczypiorkiem - nałóż na każdego Skorpora.
Na wierzchu poukładaj plastry rzodkiewki, po czym całość posyp czarnuszką i szczypiorkiem.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1734 kJ / 411 kcal |
Tłuszcz | 7,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 71 g |
w tym cukry | 6,3 g |
Błonnik | 3,6 g |
Białko | 12 g |
Sól | 1,7 g |