1 szt - 0,070 kg
Kod kreskowy: 3800205875109
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
dekstroza
emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym
odtłuszczone mleko w proszku
ekstrudat mąki kukurydzianej
cukier
mąka pszenna
sól
suszony gluten pszenny
drożdże
olej roślinny (olej palmowy, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu)
preparat o smaku pomidory, oliwki i oregano 5,5% (dekstroza, sól, skrobia kukurydziana, proszek pomidorowy 7,6%, cebula, czosnek w proszku, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu; hydrolizowane białka roślinne, suszona pietruszka, suszone oregano 1,8%, ekstrakt z oliwek 1,8%, barwnik: ekstrakt z papryki; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas octowy; laktoza, maltodekstryna, substancja przciwzbrylająca: dwutlenek krzemu; aromaty)
stabilizator: guma guar
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać soję.
Marka
Maretti
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pieczone krążki chlebowe o smaku pomidory, oliwki, oregano.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Soja - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 60
Wysokość - 176
Szerokość - 105
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
ITAL FOOD SA
10 Trakiyska Str.
Shumen
Bulgaria
Adres zwrotny
Italmex Warszawa Sp. z o.o.
ul. Jana Olbrachta 94
01-102 Warszawa
e-mail: italmex@italmex.pl
tel.: +48 22 533 19 30
Kontakt
Italmex Warszawa Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Jana Olbrachta 94
01-102 Warszawa
Telefon kontaktowy
+48225331930
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Kraj pochodzenia: Bułgaria.
Email kontaktowy
italmex@italmex.pl
Adres dystrybutora
Italmex Warszawa Sp. z o.o.
ul. Jana Olbrachta 94
01-102 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1963 kJ/467 kcal |
Tłuszcz | 18 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 7.3 g |
Węglowodany | 66 g |
w tym cukry | 3.9 g |
Błonnik | 2.7 g |
Białko | 9.0 g |
Sól | 3.0 g |