Masło kozie - Gireau
Udostępnij na FacebookuMasło kozie - Gireau. Włoskie masło wyprodukowane z mleka koziego pochodzącego z Sardynii. Zawartość tłuszczu mlecznego min. 82%.
1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 8003046000166
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowana śmietana z mleka koziego.
Opis produktu
Oryginalne włoskie masło wyprodukowane z mleka koziego pochodzącego z wyselekcjonowanych gospodarstw Sardynii. Masło kozie posiada białą barwę i smak typowy dla produktów pochodzenia koziego. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnego masła. Doskonale smakuje na kanapkach, nadaje się również do gotowania.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: + 0°C do + 4°C
Adres producenta
Assegnatari Associati Arborea Soc. Coop. Agricola P. A.
Strada 14 est bis,
09092 Arborea,
Włochy.
Adres zwrotny
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp.j
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 3051 kJ/ 752 kcal |
tłuszcz | 82 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 59 g |
węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | 0,5 g |
białko | 0,5 g |
sól | 0,1 g |