Masło z mleka bawolego 125g Garofalo
Udostępnij na FacebookuWłoskie masło z mleka bawolego. Masło o wyjątkowej kremowości i bogatym smaku, który zdecydowanie wyróżnia się na tle innych rodzajów masła. Dzięki wysokiej zawartości tłuszczu, masło to ma aksamitną, rozpływającą się konsystencję i subtelny, lekko słodkawy smak z delikatnymi maślanymi nutami. Idealnie nadaje się zarówno do smarowania pieczywa, jak i do gotowania, wzbogacając potrawy głębokim, wyrazistym aromatem.
1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 8016784000022
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Włoskie masło z mleka bawolego. Masło o wyjątkowej kremowości i bogatym smaku, który zdecydowanie wyróżnia się na tle innych rodzajów masła. Dzięki wysokiej zawartości tłuszczu, masło to ma aksamitną, rozpływającą się konsystencję i subtelny, lekko słodkawy smak z delikatnymi maślanymi nutami. Idealnie nadaje się zarówno do smarowania pieczywa, jak i do gotowania, wzbogacając potrawy głębokim, wyrazistym aromatem.
Składniki
pasteryzowana ŚMIETANKA bawola.
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
2 - 7 °C
Nazwa producenta
GAROFALO
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 0,03 g |
| Zawartość białek | <0,5 |
| Cukry | 0 g |
| Zawartość węglowodanów | <0,5 |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 55 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 84 g |
| Wartość energetyczna kJ | 3108 kJ |
| Wartość energetyczna kcal | 756 kcal |

