1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 8594032994922
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury mleczarskie
sól
MLEKO pasteryzowane
podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
Milkeffekt
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser parzony, półtłusty.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Należy spożyć do: patrz spód opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 19
Szerokość - 58
Wysokość - 203
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
MILKEFFEKT, a.s.,
Konská 559,
Třinec 739 61
Republika Czeska
www.milkeffekt.eu
Adres zwrotny
MILKEFFEKT, a.s.,
Konská 559,
Třinec 739 61
Republika Czeska
www.milkeffekt.eu
Adres kontaktowy
Konská 559,
Třinec 739 61
Republika Czeska
Kontakt
MILKEFFEKT, a.s.
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 7 - OTHER (Plastics)
Adres internetowy
www.milkeffekt.eu
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 988 kJ / 236 kcal |
Tłuszcz | 13 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,9 g |
Węglowodany | 2,9 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 27 g |
Sól | 4,4 g |