1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 8594032994922
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury mleczarskie
MLEKO pasteryzowane
Marka
Milkeffekt
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser parzony, półtłusty.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Należy spożyć do: patrz spód opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 19
Szerokość - 58
Wysokość - 203
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
MILKEFFEKT, a.s.,
Konská 559,
Třinec 739 61
Republika Czeska
www.milkeffekt.eu
Adres zwrotny
MILKEFFEKT, a.s.,
Konská 559,
Třinec 739 61
Republika Czeska
www.milkeffekt.eu
Kontakt
MILKEFFEKT, a.s.
Adres kontaktowy
Konská 559,
Třinec 739 61
Republika Czeska
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 7 - Inne (Tworzywa sztuczne)
Adres internetowy
www.milkeffekt.eu
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 988 kJ / 236 kcal |
Tłuszcz | 13 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,9 g |
Węglowodany | 2,9 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 27 g |
Sól | 4,4 g |