Produkt chwilowo niedostępny
1 szt - 1,000 litr
Kod kreskowy: 5900820001346
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
mleko pasteryzowane karton tetra top
Składniki
mleko
Temperatura przechowywania min - max
0x8 °C
Nazwa producenta
Spółdzielnia Mleczarska "MLEKPOL" w Grajewie
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,17 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 3,3 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4,8 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4,8 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 212 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 50 kcal |
g/100ml | |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,17 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 3,3 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4,8 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4,8 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 212 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 50 kcal |
W porcji 100 ml | |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 3,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 4,8 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,17 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 50 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 212 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 2 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1,2 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 4,8 g |