Mlekovita Masło ekstra 82% tłuszczu z Kościana 250g
Udostępnij na FacebookuMasło ekstra to naturalne masło bez żadnych dodatków o 82% zawartości tłuszczu. Produkowane na nowoczesnej linii do produkcji masła, w oparciu o własne instrukcje technologiczne. Długi dorobek, bogate doświadczenie w produkcji oraz zastosowana technologia pozwoliły na stworzenie oryginalnego, markowego produktu. MasŁo ma aromatyczny, czysty, mlekowy smak i zapach, z łagodnym i przyjemnym posmakiem pasteryzacji. Produkt przeznaczony jest nie tylko do smarowania pieczywa, ale także do duszenia, smażenia, przygotowywania kremów oraz innych celów kulinarnych, nadając im aromatyczność i doskonały smak.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5901062001514
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
Masło ekstra to naturalne masło bez żadnych dodatków o 82% zawartości tłuszczu. Produkowane na nowoczesnej linii do produkcji masła, w oparciu o własne instrukcje technologiczne. Długi dorobek, bogate doświadczenie w produkcji oraz zastosowana technologia pozwoliły na stworzenie oryginalnego, markowego produktu. MasŁo ma aromatyczny, czysty, mlekowy smak i zapach, z łagodnym i przyjemnym posmakiem pasteryzacji. Produkt przeznaczony jest nie tylko do smarowania pieczywa, ale także do duszenia, smażenia, przygotowywania kremów oraz innych celów kulinarnych, nadając im aromatyczność i doskonały smak.
Składniki
śmietanka pasteryzowana
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
1 - 10 °C
Nazwa producenta
SM Mlekovita
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,02 g |
Zawartość białek | 1 g |
Cukry | 1 g |
Zawartość węglowodanów | 1 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 54 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 82 g |
Wartość energetyczna kJ | 3068 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 746 kcal |