1 szt - 0,350 kg
Kod kreskowy: 5902461004564
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu
aromaty
stabilizatory: mleczan potasu, octan potasu, trifosforany, węglany sodu
mięso z fileta z piersi kurczaka 64%
olej rzepakowy
woda
przyprawy
skrobia modyfikowana kukurydziana
sól
ekstrakty przypraw
mąka ryżowa
błonnik owsiany
mąka pszenna
płatki kukurydziane (kukurydza)
błonnik grochowy
drożdże
glukoza
skrobia ryżowa
skrobia modyfikowana ziemniaczana
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: soję, jaja, mleko, laktozę z mleka, seler, gorczycę.
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Produkt formowany z połączonych kawałków fileta z piersi kurczaka, panierowany, smażony, pieczony, chłodzony.
Cechy
mega porcja
Polski kurczak
bez dodatku substancji konserwujących
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Seler - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: od 0°C do +8°C.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods Sp.z o.o.,
ul. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Oddział w Iławie,
Zakład Dań Gotowych w Morlinach,
Morliny 15,
14-100 Ostróda
Adres zwrotny
Animex Foods Sp.z o.o.,
ul. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods Sp.z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 219
Szerokość na półce - 169
Głębokość na półce - 46
Waga od dostawcy
Waga brutto - 384
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 169
Głębokość - 46
Wysokość - 219
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | w porcji np. 100 g | na porcję %RWS* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 913 kJ/219 kcal | 913 kJ/219 kcal | 11% |
Tłuszcz | 12 g | 12 g | 17% |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1.8 g | 1.8 g | 9% |
Węglowodany | 13 g | 13 g | 5% |
- w tym cukry | 0.9 g | 0.9 g | 1% |
Białko | 14 g | 14 g | 28% |
Sól | 1.3 g | 1.3 g | 22% |
*- Określona metodą obliczeniową / analityczną |