1 szt - 0,350 kg
Kod kreskowy: 5902461004564
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu
aromaty
błonnik grochowy
mięso z fileta z piersi kurczaka 64%
błonnik owsiany
woda
przyprawy
sól
skrobia modyfikowana kukurydziana
stabilizatory: mleczan potasu, octan potasu, trifosforany, węglany sodu
ekstrakty przypraw
glukoza
mąka pszenna
płatki kukurydziane (kukurydza)
drożdże
skrobia ryżowa
olej rzepakowy
mąka ryżowa
skrobia modyfikowana ziemniaczana
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: soję, jaja, mleko, laktozę z mleka, seler, gorczycę.
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Produkt formowany z połączonych kawałków fileta z piersi kurczaka, panierowany, smażony, pieczony, chłodzony.
Cechy
mega porcja
Polski kurczak
bez dodatku substancji konserwujących
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: od 0°C do +8°C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 0
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods Sp.z o.o.,
ul. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Oddział w Iławie,
Zakład Dań Gotowych w Morlinach,
Morliny 15,
14-100 Ostróda
Adres zwrotny
Animex Foods Sp.z o.o.,
ul. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods Sp.z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 169
Wysokość na półce - 219
Głębokość na półce - 46
Waga od dostawcy
Waga brutto - 384
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 219
Głębokość - 46
Szerokość - 169
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | w porcji np. 100 g | na porcję %RWS* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 913 kJ/219 kcal | 913 kJ/219 kcal | 11% |
Tłuszcz | 12 g | 12 g | 17% |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1.8 g | 1.8 g | 9% |
Węglowodany | 13 g | 13 g | 5% |
- w tym cukry | 0.9 g | 0.9 g | 1% |
Białko | 14 g | 14 g | 28% |
Sól | 1.3 g | 1.3 g | 22% |
*- Określona metodą obliczeniową / analityczną |