1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5900567002156
Dodatkowe informacje
Producent
Morliny
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Składniki
substancja konserwująca (E 250)
słonina wieprzowa
100 g produktu wytworzono ze 140 g mięsa wieprzowego
mięso wieprzowe
sól
przyprawy (w tym papryka ostra 1,15 %)
skórki wieprzowe
glukoza
ekstrakty przypraw
przeciwutleniacz (E 300)
kultury starterowe
białko wieprzowe (pochodne krwi, kolagen)
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona surowa suszona wędzona dojrzewająca.
Cechy
świeże - szczelnie zapakowane
łatwe otwieranie
dojrzewające, z dodatkiem ostrej papryki
O marce
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Masa netto: 100 g e (2 x 50 g)
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Oddział w Morlinach,
Morliny 15,
14-100 Ostróda
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 125
Wysokość na półce - 190
Głębokość na półce - 15
Waga od dostawcy
Waga brutto - 112
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 195
Głębokość - 15
Szerokość - 127
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900567002156
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkowane w Polsce. Pochodzenie podstawowego składnika: UE
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2289 kJ / 553 kcal |
Tłuszcz | 50 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Węglowodany | 3,2 g |
- w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 21 g |
Sól | 4,0 g |