1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5900567002156
Dodatkowe informacje
Producent
Morliny
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Składniki
mięso wieprzowe
słonina wieprzowa
substancja konserwująca (E 250)
100 g produktu wytworzono ze 140 g mięsa wieprzowego
przyprawy (w tym papryka ostra 1,15 %)
skórki wieprzowe
glukoza
ekstrakty przypraw
przeciwutleniacz (E 300)
sól
kultury starterowe
białko wieprzowe (pochodne krwi, kolagen)
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona surowa suszona wędzona dojrzewająca.
Cechy
świeże - szczelnie zapakowane
łatwe otwieranie
dojrzewające, z dodatkiem ostrej papryki
O marce
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Masa netto: 100 g e (2 x 50 g)
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Oddział w Morlinach,
Morliny 15,
14-100 Ostróda
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 125
Głębokość na półce - 15
Wysokość na półce - 190
Waga od dostawcy
Waga brutto - 112
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 15
Wysokość - 195
Szerokość - 127
Kraj
Country of Origin - Poland
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900567002156
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkowane w Polsce. Pochodzenie podstawowego składnika: UE
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2289 kJ / 553 kcal |
Tłuszcz | 50 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Węglowodany | 3,2 g |
- w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 21 g |
Sól | 4,0 g |